WIJ LATEN U GRAAG IN DE KOU STAAN

Bent u op zoek naar aangename verkoeling in uw woning of bedrijfsgebouw?

Waarom zou u in de zomermaanden puffen, steunen en kreunen terwijl dat absoluut niet nodig is? Installatiebedrijf Lommers in ’s-Hertogenbosch biedt voor elke ruimte een passende airco-oplossing. U heeft daarbij de keuze om een energiezuinige airconditioning te huren òf zelf aan te schaffen. Alle gewenste modellen en toepassingen zijn direct leverbaar. Wij zorgen dat het geheel snel en deskundig wordt geïnstalleerd waarbij ook het periodieke onderhoud in vertrouwde handen is.

Cool advies

Installatiebedrijf Lommers adviseert u graag welk airco-systeem het beste bij uw woon- of bedrijfsruimte past. Neem direct contact op met onze specialisten zodat het gepuf en gezweet definitief tot het verleden behoort:

Op zoek naar verkoeling!

Bij Installatiebedrijf Lommers zorgen wij al vele jaren voor een aangename temperatuur in uw woning en bedrijfsruimte(n). Zowel met het oog op de zomer- als wintermaanden zijn we de expert op het gebied van klimaatregulering. Huur of koop nu een airconditioning op maat afgestemd voor uw huiskamer, slaapkamer en bedrijfsruimte(n). Voor elk interieur bieden wij een passend wand- of plafondmodel. Compleet met afstandsbediening, climate control en verdere regelfuncties voor optimaal comfort.

Keuze en installatie

Installatiebedrijf Lommers geeft deskundig advies bij de juiste keuze van uw airco en verzorgt de installatie en het onderhoud. Wij hebben diverse topmodellen op voorraad en installeren de toepassing razendsnel.

Meer weten over onze mogelijkheden? Bel of mail ons

WIN UW AIRCO TERUG EN ZIT ER WARMPJES BIJ

Installatiebedrijf Lommers:

service- en oplossingsgericht … doeltreffend!

Lommers Installaties

Speldenmaker 11

5232 BH 's-Hertogenbosch

T  073 -657 91 43

info@lommersinstallaties.nl

Bekijk hier onze privacy policy