Bel 24/7 onze Pechhulp: 073 657 9143

AIRCO HUREN VUGHT

Ontvang meer informatie of een

Een airco huren kan voordelig zijn wanneer je niet in een keer een groot bedrag wil uitgeven om een airconditioning aan te schaffen. Kies je ervoor om een airco te huren bij Installatiebedrijf Lommers, dan krijg je een A-merk Airco waar je zorgeloos van kunt genieten, tegen een scherp tarief. Wij hebben een extra snelle airco service in en rondom Vught! Vul je gegevens in en ontvang een exacte prijs.

airco split unit HUREN

Onze meest verkochte modellen

Wil jij een airco split unit huren? Een split airco bestaat uit twee delen: een binnen- en buitengedeelte. De airco wordt op de muur gemonteerd waardoor deze niet in de weg staat. Daarnaast hoef je geen slang door het raam naar buiten te hangen. Ieder model heeft andere eigenschappen en voordelen. 

Bekijk hieronder onze meest gekozen modellen:

Daikin FTX-25

Daikin FTX-35

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van onze airco’s?

  • Compact
  • Fluisterstil
  • Energiezuinig
  • Koelen én verwarmen

Hoe zit het met het onderhoud van de airco?
Wanneer je een airco huurt zit onderhoud hier altijd bij inbegrepen. Hier heb je dus geen extra kosten aan.

Wat doe ik als ik een huurtoestel heb en ik ga verhuizen?
In het geval van verhuizing kan het toestel afgekocht worden, of de nieuwe eigenaren kunnen het huurcontract overnemen. 

Zijn er kosten verbonden aan de airco installatie?
Nee de meeste installatiekosten zitten bij de huurprijs inbegrepen, het kan voorkomen dat er extra kosten worden opgenomen in verband met extra werkzaamheden maar dit wordt eerst besproken.

Waarom kies je voor Installatiebedrijf Lommers?
Installatiebedrijf Lommers is al ruim 90 jaar (!) actief. Sinds 1930 staat dit familiebedrijf bekend om snelle service en deskundig optreden bij loodgieterswerkzaamheden en alles rondom jouw airco.

Airco huren Vught,
altijd inclusief onderhoud

Besluit je om een airco te huren in of rondom Vught, komen wij deze graag bij jou thuis installeren. Daarnaast nemen wij ook het onderhoud op ons. Wij reinigen elk jaar de filters, controleren de druk en kijken of er geen lekkages zijn. Wanneer er gebreken zijn lost onze airco installateur dit direct op. Onze monteurs zijn F-Gassen gecertificeerd. Wij hebben de juiste kennis in huis waardoor je gegarandeerd bent van een vakkundige en juiste installatie van uw airco. Je kunt bij ons ook terecht voor een onderhoudscontract voor je airco. Hiermee verleng je de levensduur van je apparaat en voorkom je defecten of gebreken.

 

Call Now ButtonBel ons