Bel 24/7 onze Pechhulp: 073 657 9143

AIRCO KOPEN ROSMALEN

Ontvang meer informatie of een

Wil jij graag een airco kopen in Rosmalen? Dan ben je bij Installatiebedrijf Lommers aan het juiste adres. Wij verkopen Daikin split airco’s. Lees meer of neem contact met ons op. Wij hebben een extra snelle airco service in en rondom Rosmalen!

airco split unit

Onze meest gekozen modellen

Wil jij een airco split unit kopen? Een split airco bestaat uit twee delen: een binnen- en buitengedeelte. De airco wordt op de muur gemonteerd waardoor deze niet in de weg staat. Daarnaast hoef je geen slang door het raam naar buiten te hangen. Ieder model heeft andere eigenschappen en voordelen. 

Daikin FTX-25

Daikin FTX-35

Airco kopen Rosmalen,
altijd inclusief installatie

Besluit je om een airco te kopen, doe dit dan altijd inclusief installatie. Wanneer je bij ons een split airco koopt zit de installatie hierbij inbegrepen. Onze monteurs zijn F-Gassen gecertificeerd. Wij hebben de juiste kennis in huis waardoor je gegarandeerd bent van een vakkundige en juiste installatie van uw airco. Je kunt bij ons ook terecht voor een onderhoudscontract voor je airco. Hiermee verleng je de levensduur van je apparaat en voorkom je defecten of gebreken. 

Call Now ButtonBel ons