Bel 24/7 onze Pechhulp: 073 657 9143

DAKGOOT VUGHT

neem contact op voor meer info

Zijn jouw dakgoten aan reparatie, vervanging, of reiniging toe? Goede dakgoten zijn noodzakelijk om water af te kunnen voeren. Hiermee voorkom je waterschade, houtrot, schimmels en de (hoge) kosten die hieraan verbonden zitten. Wij helpen je graag bij het onderhouden van je dakgoten. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of een vrijblijvende offerte te ontvangen. Wij hebben een extra snelle service in en rondom Vught.

Dakgoot reparatie Vught

Moet jouw dakgoot gerepareerd worden? Onze experts staan voor je klaar. Een dakgoot reparatie kan plaatsvinden door gebrek aan onderhoud, lekkage of slijtage. Het is belangrijk om je dakgoot zo snel mogelijk te laten repareren om verdere schade en kosten te voorkomen. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring en werken snel en nauwkeurig. Benieuwd naar de kosten? Neem contact met ons op en wij maken gratis een prijs op maat!

Dakgoot reinigen Vught

Om schade aan je dakgoot te voorkomen is het belangrijk om regelmatig je dakgoot schoon te maken. Met name tijdens de herfst komt de dakgoot vol te zitten met bladeren. Wij begrijpen dat dit een lastige klus kan zijn en helpen je daarom graag. Je voorkomt hiermee lekkages en verdere schades aan je woning. Wij berekenen de kosten op basis van de grootte van het oppervlak. 

Dakgoot vervangen Vught

Is jouw dakgoot al een aantal keer gerepareerd, of is deze enorm verouderd? Dan is het wellicht een goede  keuze om de dakgoot te vervangen. Onze experts komen graag bij je langs en geven je advies. In sommige gevallen kunnen we ook een gedeelte van de dakgoot vervangen. De prijzen voor het vervangen van de dakgoot? Die worden gebaseerd op de grootte van het te vervangen oppervlak. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Installatiebedrijf lommers

Installatiebedrijf Lommers is een gerenommeerd familiebedrijf dat al sinds 1930 actief is. Dankzij de verbreding van ons vakgebied is het bedrijf uitgegroeid tot veelzijdig installatiebedrijf met verschillende disciplines.

Met Frank Lommers aan het roer, als derde generatie, en een team van 25 medewerkers, staan wij elke dag voor je klaar!

Call Now ButtonBel ons