Bel 24/7 onze Pechhulp: 073 657 9143
Over Lommers Installatie

Over Installatiebedrijf Lommers

Installatiebedrijf Lommers is een gerenommeerd familiebedrijf dat in 1930 als loodgietersbedrijf vanuit Vught startte en sinds de zomer van 2017 vanuit ’s-Hertogenbosch actief is. Dankzij de verbreding van ons vakgebied is de organisatie uitgegroeid tot installatiebedrijf waarbij niet alleen waterleiding en riolering onze aandacht genieten. Met Frank Lommers namens de derde generatie aan het roer is een team van 25 medewerkers dagelijks voor je in de weer.

Installatiewerkzaamheden

Of het nu gaat om een defecte sanitaire voorziening, een verstopping, een lekkage, onderhoud en vervanging van cv-installatie, werkzaamheden aan dak en goot, een aanpassing van de keuken of een uitbreiding van de badkamer … Installatiebedrijf Lommers beheerst alle disciplines. Op het gebied van cv-apparatuur werken we nauw samen met ons zusterbedrijf Gasservice Brabant. Wij zijn daarbij onderscheidend in de markt dankzij de flexibele, servicegerichte aanpak waarbij we alle materialen op voorraad hebben. Installatiebedrijf Lommers is een begrip in het dekkingsgebied Eindhoven – Uden – Dongen – Zaltbommel.

Bekijk het overzicht van onze installatiewerkzaamheden.

Ons werkgebied

Woont u in de aangegeven cirkel dan kunt u contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u langs om al uw installatie-problemen of wensen op te lossen. U kunt op ons rekenen.

Call Now ButtonBel ons