Bel 24/7 onze Pechhulp: 073 657 9143

Loodgieter

Ben jij op zoek naar een loodgieter? Installatiebedrijf Lommers is al sinds de jaren 1930 een gevestigde en betrouwbare naam in Den Bosch en omgeving. Bij ons kun je terecht voor diverse loodgieterswerkzaamheden. Onze installateurs zijn allen erkend en bekwaam en wij voeren een grote diversiteit aan loodgieterswerkzaamheden uit. Denk hierbij onder andere aan het plaatsen, onderhouden en repareren van sanitair, maar ook het opsporen en verhelpen van lekkages en verstoppingen. 

Loodgieter gezocht?

Heb jij hulp nodig? Of zoek jij misschien wel een loodgieter met spoed? Wij zijn 24/7 bereikbaar voor spoedklussen. Een afspraak maken voor later kan natuurlijk ook altijd. 

Sanitair

Of het nu gaat over het vervangen van een toilet of het plaatsen van een nieuwe badkamer of alleen een wastafel, wij hebben de juiste installateurs in huis om jou hierbij te helpen! Meer informatie?

Lekkage

Zie je vlekken op de muur of op het plafond als gevolg van waterschade? Schakel een expert in om je te helpen bij de lekdetectie en reparatie. Wij sporen en verhelpen de lekkage zonder hak- of breekwerk.

Verstopping

Heb jij een verstopping in huis? Wij geven je een aantal tips om de verstopping te verhelpen. Weet jij niet precies wat het probleem is of krijg je de verstopping niet verholpen? Dan komen wij je graag helpen.

Lommers Installaties

Voor alle Loodgieterswerkzaamheden

Heb je een lekkage, verstopping of wil je graag een nieuwe badkamer, sanitair of een CV-ketel geplaatst hebben? Voor al jouw vragen, of een vrijblijvende offerte, neem contact met ons op. Stuur een bericht via het contactformulier of bel ons op  073 657 9143

Je ontvangt binnen 1 werkdag reactie.

Bedankt voor je interesse in Lommers Installaties.

Stuur een bericht

    Call Now ButtonBel ons