Wat-er ook gebeurt

Onze vakmensen helpen u direct

Particulieren

Installatiebedrijf Lommers staat sinds 1930 garant voor snel en deskundig optreden bij calamiteiten aan de installatie en verdere loodgieterswerkzaamheden. Kernwoorden in onze werkwijze zijn service en vakmanschap waarbij we oplossingsgericht voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers actief zijn met het comfort voor onze klanten als uitgangspunt.

Ons bedrijf kenmerkt zich als een compacte en flexibele organisatie die actief is in een straal van dertig kilometer rondom onze standplaats ‘s-Hertogenbosch. Alle denkbare werkzaamheden in en rond woningen op het gebied van waterzaken, cv-installaties, ventilatie, riolering en daken worden door onze medewerkers verzorgd.

“De kracht van Installatiebedrijf Lommers is oplossingsgericht met de juiste kennis en kunde te werk gaan inspelend op de wensen en het beschikbare budget”

LEES HIER ALLES OVER ONZE COOLE AIRCO ACTIE

Onbezorgd kunnen genieten

Installatiebedrijf Lommers staat sinds 1930 garant voor snel en deskundig optreden bij calamiteiten aan de installatie en verdere loodgieterswerkzaamheden. Kernwoorden in onze werkwijze zijn service en vakmanschap waarbij we oplossingsgericht voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers actief zijn met het comfort voor onze klanten als uitgangspunt. Ons bedrijf kenmerkt zich als een compacte en flexibele organisatie die actief is in een straal van dertig kilometer rondom onze standplaats ‘s-Hertogenbosch.

Service- en oplossingsgericht

Alle denkbare werkzaamheden in en rond woningen op het gebied van waterzaken, cv-installaties, ventilatie, riolering en daken worden door onze medewerkers verzorgd. De kracht van Installatiebedrijf Lommers is oplossingsgericht met de juiste kennis en kunde te werk gaan inspelend op de wensen en het beschikbare budget.

Bekijk hier onze privacy policy
Bekijk hier onze leveringsvoorwaarden

Installatiebedrijf Lommers: service- en oplossingsgericht … doeltreffend

Stel hier uw vraag